Då var det dax igen att åka till Danmark vi har hyrt ett sommar hus i Hau området för där har jag min Tante Vipse och kusin Tina vi anlände i Lördags men orkade inte göra något för det tog 6-7 timmar att köra hit fick nyckeln till sommarstugan packade ut sen körde vi och handla mat, lagade sen mat myste och sen var dagen slut på Söndagen så var det storm med regn vi kunde inte göra ett skit denna dagen försökt åka ut mellan skurarna men icke himlen öppnade sig och vi blev så blöt, når skit idet inget vi kan göra åt min kusin Tina med familjen kom sent eftermiddag så vi fick en familj mys snack alltid lika trevligt… sent kväll lagade vi en god middag sen myste vi med kortspel och avslutade kvällen med en film jag fick tyvärr lägga mig på sängen har så ont i kroppen inu efter ett fall från när jag var i Hven konstig det kan sitta i så länge, når men nu ikväll bokade jag min nästa resa 2018 till Finland och spana björnar igen det är så häftig så jag måste ditt igen. Idag är det måndag så nu ska jag till Tante Vipse och prata lite med henne, hörs imorgon eller i kväll hur dagen har varit…
Kram Catherine
Går en runda i Hau hamn
Ja blöta blev vi fick spring fort till bilen.
Familje Selfie