Nu skal jag skriva om min känsla från en jaktupplevelse jag fick här om dagen

Jag körde som vanligt ner till fyledalen för att fota örnar som finns i området spendera många timmar lite här och där sen på eftermiddagen kommer en massa bilder körandes och det är en del jägare som då placera ut sig från obs platten till obs backen dom har hundar med sig och alla jakt tornen blir kuperat av vara sin man plötsligt hör jag någon gala som fasen flera jäger har gått över till benestad backen assa vid kö boet och dom går upp på backen och sen skriker han på hundarna och ger dom komando dom fara fram och tillbaka sen plötsligt får dom upp jakten på vildsvin dom blir jagat av flera hundar och det går i 190 rakt i Jägerns gevär Pang Pang det rungar i hela fyledalen jag står på backen och upplever det hela mitt hjärta blöder dovhjortarna springer förvirrat runt det bara säger pang och pang dom fin kammar backen från topp till tå inget slipper undan dom glad skjutna jägarna, alla svanor ankor och flera arter dom lättar och skriker i luften dom blir jo rädda och flyktar från bäcken HÖ o KÖ och gladorna dom virvlar i luften jag tänker dom värker inte bry sig så mycket för dom är inne i sin lek i luften.