Dax för Ven Git och jag åkte till Ven torsdag den 13 juli vi har bokar rum så vi kan stanna där över natten, första dagen hyrde vi elcyklar som vi cyklade rund Ven upp och ner hit och dit tror vi ännavänd hela Ven, när vi cyklade på en jätte smal stig fick jag sladd på min elcykel och cyklade på en järnstolpe och v ups så ramlade jag av cykeln ja jag slog mig och som vi skrattade av det efteråt, på kvällen åt vi en liten förrätt innan sängdags.
Dag 2 idag hyrde vi en Golfbil vi ännavänd Ven med den också det roligast vi kom ut för var att det började regna och vi körde på en grusväg Git körde just då och vi fick möte med någon som gick med sittvagn Git körde om dom men hamnade i en vattenpöl och som det stängde på dom som gick jag vände mig om och skulle säga förlåt då sprang dom efter oss men de kom inte ifatt oss som tur var? När vi inte orkade köra mera rund lämnade vi bilen gick sen till hamnen åt en god ostbricka sen kom en färja då undra om vi kan komma med den hem, vips osten i servetten och snapp som attan springa ditt och ja vi kunde komma med den så slapp vi sitta en timma extra och vänta på färjan vi hade bokad, körde och lämnade Git i Hörby sen körde jag hem genom fyledalen, nu ligger jag på soffan och slappar och tänker på allt roligt vi har gjort på Ven ??

Här cyklar vi på Ven

Här hyr vi en golfbil.
Vi leker med Snapchat