Hej crazy blogg nu var det ett tag sen jag skrev här,som sagt är jag kass på att skriva men ville bara försöka skriva lite nu jag har så konstiga känslor hela kroppen skriker efter något men jag kan inte hitta vad det är? jag har trots allt funnet en bra hobby att fota det har nästan blivet en drog att komma ut och fota, jag pallar inte sitta hemma varje dag, jag är här når barnen är hemma, är dom borta passar jag på och åka att fota, tyvärr har jag ingen att prata med om just detta så därför luftar jag mina tankar i denna blogg, jag har jo några foto vänner men dom vill jag inte belasta med mina problemet,är rädd för dom tycker jag är tråkig,så jag försöker alltid att vara glad när jag träffar dom, jag träffar en jätte snäll foto kompis rätt ofta tycker om honom och trivs i hans närvarande han är omtänksam snäll och så så är glad för denna vänskapet, jag har många killkompisar och tjejkompisar vi hittar rät ofta på något samman så det kan jag leva med…. Men visst skulle det vara bra om man kunde uppleva den riktiga kärlek en gång till i sitt liv. Tack för denna gång vi hörs snart igen… Love Catherine ?