Gårdagen ja vad ska man säga kommer hem efter 10 timmars nattarbete…
det första man för göra är att gå en runda med mina 2 underbara hundar efter den promenad blir man jo pigg.. Sen får jag dammsöga de största ytorna japp tyvärr är det ett måste..,fåglarna ska med ha rent vatten o mat och det är ett måste varje dag ? när klockan blir omkring 10-11 tiden är det dax att lägga sig och sov ? men inte fasen är man trött då.. Når det är tid att stiga upp sover man jo som bäst…
jag gjorde en rolig grej i dag var med och träna F01 i fotboll jag stod lite i mål och gjorde övningar o passningar ? träningsvärk gissa själv om det ? men kul var det ⚽️.. Nej där ute i natten fast jag vet ingen läser här för jag har denna bloggen hämlig för att jag ska kunna skriva när jag behöver och orker har slutat att prata med folk om diverse grejor för jag vill inte vara negativ jag vill vara glad och positiv när jag träffar mina vänner vet jag kanske har varit en del negativ men det är slut med det nej hoppas jag iallafall så därför skrivet jag kanske lite negativt i bloggen för sen att kunna vara glad och positiv när jag är bland folk familjen o vänner så e det.. Men nu tackar jag för i natt..
puss o kram Love You ❤️